Ošetření studenou plazmou Dr. Platon: Klíč ke krásné a zdravé pleti

Moderní doba přináší nové metody v oblasti péče o pokožku, a jednou z inovací je ošetření plazmovým perem Dr. Platon. Tato terapie, zaměřená na obličej a tělo, se stala oblíbenou volbou díky svým účinkům na akné, vrásky, depigmentaci a citlivou pleť.

Místa Ošetření

Ošetření studenou plazmou Dr. Platon je možné provádět na několika místech, zejména na:

  1. Obličej: Studená plazma se zaměřuje na akné, vrásky a depigmentaci, poskytujíc tak komplexní péči pro krásu a zdraví obličejové pleti.
  2. Tělo – záda: I na těle může studená plazma pomoci s problémy jako akné, zánět a celkovou regenerací kůže.

 

Technologie plazmové sprchy

Účinky ošetření

Akné

Studená plazma účinně ničí bakterie Propionium Acnes, snižuje zánět kůže a normalizuje produkci kožního mazu. Je též efektivní na redukci nadměrného mazotoku, zvětšených pórů a jizev po akné.

Vrásky

Ošetření studenou plazmou podporuje dělení bazálních buněk, zvyšuje produkci kolagenu a zlepšuje mezibuněčnou komunikaci, což má za následek hladší a mladší vzhled pleti.

Depigmentace

Plazmové ošetření je účinné u skvrn na kůži spojených s PIH pigmentací. Redukcí zánětu snižuje hladinu hemoglobinu kolem skvrn, čímž pomáhá zredukovat pigment.

Citlivá Pleť

Studená plasma má antioxidační účinek na imunitní systém kůže, což redukuje následky chronických kožních onemocnění, jako je atopický ekzém, rosacea a seborea. 

Průběh ošetření

  • Doba trvání: Průměrná doba ošetření studenou plasmou Dr. Platona trvá od 10 do 20 minut.

  • Nepříjemnost a bolestivost: Ošetření není nepříjemné ani bolestivé, což výrazně zvyšuje komfort pacienta.

  • Rychlé výsledky: První výsledky jsou zpravidla viditelné již do druhého dne, což přináší rychlou a efektivní reakci na potřeby pokožky.

Studená plazma Dr. Platona se tak stává klíčem k krásné, zdravé a revitalizované pleti. Odborníci doporučují tuto moderní metodu pro její široké spektrum účinků a rychlých výsledků. Osvěžte svou pleť a dejte jí nový život s ošetřením studenou plazmou Dr. Platon.