Nezávazné ukázkové ošetření zdarma

Chcete vidět estetické zařízení Dr. Platon? Vyžádejte si ukázkové ošetření a přesvědčte se!

Preferujete spíše e-mailovou komunikaci? Napište nám na info@beautyponte.cz nebo využijte formulář zde.

Vyžádejte si nezávaznou ukázku ošetření zdarma

Vliv plazmy na kůži

Sterilizace

Elektrické napětí mezi volně nabitými částicemi v plazmě (elektrony a ionty) způsobuje rozpad buněčných membrán, urychluje mechanismus sebedestrukce kožních buněk a způsobuje buněčné dělení. Poškození způsobené DNA ve skutečnosti vytváří proces „dezinfekce“ – zničení bakterií a plísní a sebedestrukci zánětlivých buněk a dalších poškozených buněk. Tento proces také zvyšuje hladinu volného nitrobuněčného kyslíku.

Regenerace buněk

Terapie plazmou stimuluje regeneraci kožních buněk, a je proto účinným prostředkem proti stárnutí.

Plazma:

  • Spouští dělení bazálních buněk
  • Omlazuje epidermis – zvyšuje produkci nových bílkovin a kolagenu
  • Stimuluje tvorbu nových cév, čímž napomáhá hojení ran

Problematická a podrážděná pokožka

Oxidační stres studené plazmy má antioxidační vliv na imunitní systém kůže, čímž snižuje

škodlivý účinek chronických kožních onemocnění, jako je atopická dermatitida, ekzémy a seborea, které se projevují zanícenou, podrážděnou, dehydratovanou a drsnou pokožkou.

Akné

Pro pacienty s mastnou pletí a akné (včetně akné dospělých, papul a puchýřků) je plazma mimořádně účinná při ničení bakterií, při rychlém zmírnění zánětu kůže, při zklidnění kůže a při léčbě akné. v prevenci opětovného výskytu akné tím, že vyrovnává funkci kůže a produkci kožního mazu.

Bělení pokožky

Ošetření plazmou je obzvláště účinné u skvrn na pleti, pod kterými probíhá zánětlivý proces. Tím, že plazma snižuje zánět, snižuje také hladinu hemoglobinu v okolí kožní skvrny, a tím snižuje výskyt skvrn.

Plazma také zvyšuje propustnost pokožky, což umožňuje účinné zavedení látek do kůže, např. bělicích látek a látek pro vyrovnání a zlepšení funkce kůže.

Anti-Aging

Plazma sterilizuje pokožku, stimuluje regeneraci pokožky a odstraňování odumřelých kožních buněk, posiluje imunitní systém kůže a epidermální bariéru, zlepšuje mezibuněčnou komunikaci a posiluje imunitní systém kůže. Proto každá péče o pleť pro každý typ pleti by měl zahrnovat plazmu (na suchou pleť, po počátečním čištění a před peelingem).