Apollo Duet nabízí pokročilou multipolární radiofrekvenční funkci, která umožňuje velmi účinnou proceduru proti stárnutí. Apollo Duet nabízí funkci duo technologie, současně elektroporaci a iontoforézu. Tato funkce umožňuje superúčinné vpravování elektrolytických terapeutických roztoků do kožních tkání klientů za účelem obnovení funkce kůže a omlazení pokožky.


Elektroporace úspěšně proniká epidermální bariérou: Vytváří dočasné mikrokanály ve vnější vrstvě pokožky, kterými mohou být aktivní roztoky absorbovány. 

Nově výhodný splátkový prodej pro BeautyPonte!

Seznamte se s Apollo Duet

Multipolární RF, elektroporace a iontoforéza – pro maximální účinek

Apollo Duet je špičkový estetický přístroj, který jedinečným způsobem kombinuje tři špičkové estetické technologie – multipolární radiofrekvenci (RF) 4. generace, elektroporaci a iontoforézu.

Kombinace těchto technologií a použití kompletní řady aktivních terapeutických roztoků („Derma Boost“) činí přístroj Apollo Duet mimořádně účinným při obnovovací proceduře prakticky všech kožních nesrovnalostí, včetně zanícené a podrážděné pleti, akné, pigmentace, vrásek, seborey, růžovky a kuperózy.

Přístroj je také prokazatelně velmi účinný při boji proti stárnutí.

Systém Apollo Duet byl pečlivě navržen tak, aby dosahoval optimálních výsledků:

Vestavěný teplotní senzor v rukojeti RF umožňuje uživatelům sledovat teplotu pokožky klientů v reálném čase a podle toho upravovat proces. Odborníci na péči o pleť používající přístroj Apollo Duet mohou přesně vyladit všechny parametry, včetně použitých technologií a roztoků Derma Boost, cílové teploty zahřívání nebo ochlazování pleti, intenzity radiofrekvenčního (RF) a elektrického proudu a polarity iontoforézy.

Pečlivým nastavením všech těchto parametrů mohou uživatelé systému Apollo Duet přizpůsobit péči o pleť tak, aby vyhovovalo specifickému stavu pleti klienta , jejich osobní úrovni tolerance a definovaným terapeutickým cílům.

Apollo Duet byl navržen a vyvinut společností DB Pisga v Izraeli a vyrábí jej společnost WEERO Korea. Jedná se o společný produkt izraelských inovací a vyspělé korejské technologie.

Systém je vyráběn podle norem EEA. Prošel mnoha bezpečnostními a provozními kontrolami, aby byly zaručeny optimální výsledky péče o pokožku a maximální ochrana pokožky klientů.

Apollo Duet obsahuje několik bezpečnostních mechanismů, je intuitivní a snadno se používá a poskytuje pacientům komfortní zážitek.

Nově výhodný splátkový prodej pro BeautyPonte!

Jedinečné výhody

  Jedinečná kombinace multipolární RF, elektroporace a iontoforézy

Mimořádně účinné u všech nesrovnalostí kůže

Díky své technologii zaručuje optimální výsledky

Zahřátí pokožky klientů až na 45 °C / ochlazení pokožky klientů až na -20 °C

 Více bezpečnostních mechanismů pro maximální ochranu pokožky

 Pohodlné, ergonomické a snadno použitelné rukojeti

Apollo Duet jedinečným způsobem kombinuje 3 špičkové kosmetické technologie – multipolární radiofrekvenci čtvrté generace, elektroporaci a iontoforézu.

Tato kombinace technologií umožňuje odborníkům v oblasti péče o pleť spouštět v pleti klientů různé účinné procedury, včetně:

 

  • zlepšuje metabolismu pokožky a zpomalení jejího stárnutí
  • stimuluje tvorbu nového kolagenu a kyseliny hyaluronové
  • zvyšuje hydrataci pleti
  • zklidňuje zanícenou a podrážděnou pleť
  • posiluje imunitní systém pokožky
  • chrání pokožku před volnými radikály
  • obnovuje fungování pokožky po agresivních zákrocích

Před a po péči Apollo Duet

Před a po

Efekt po 1 proceduře elektroporací + iontoforézou

Před a po

Efekt po 2 procedurách elektroporací + iontoforézou

Před a po

Efekt po 1 proceduře elektroporací + iontoforézou

Před a po

Efekt po 2 RF (+ příprava pokožky elektroporací)

Před a po

Efekt po 2 RF (+ příprava pokožky elektroporací)

Před a po

Efekt po 3 RF (+ příprava pokožky elektroporací)

Před a po

Efekt po 3 procedurách elektroporací + iontoforézou

Před a po

Efekt 10 dní po 1 proceduře elektroporaci + iontoforézou

MIMOŘÁDNĚ ÚČINNÉ U VŠECH NESROVNALOSTÍ KŮŽE

 

Díky kombinaci technologií – multipolární radiofrekvence, elektroporace a iontoforézy spolu s ohřevem nebo ochlazováním dermální matrice – lze Apollo Duet použít na jakýkoli typ pokožky, aniž by způsoboval bolest nebo nepohodlí. Patří sem citlivá nebo podrážděná pokožka, zanícená pokožka a dehydratovaná pokožka.

Jedinečná kombinace estetických technologií v jediném systému umožňuje mimořádně účinnou obnovovací terapii široké škály kožních nesrovnalostí, včetně zaníceného akné, pigmentace, vrásek, seborey, růžovky, kuperózy.

Apollo Duet je také velmi účinný při boji proti stárnutí.

DÍKY SVÉ TECHNOLOGII ZARUČUJE OPTIMÁLNÍ VÝSLEDKY

 

Apollo Duet byl pečlivě navržen tak, aby umožňoval velmi přesné ošetření a dosahoval optimálních výsledků:
Zabudovaný teplotní senzor v rukojeti RF umožňuje uživatelům sledovat teplotu pokožky pacientů v reálném čase a podle toho upravit ošetření. Odborníci na péči o pleť používající přístroj Apollo Duet mohou přesně vyladit všechny parametry ošetření, včetně použitých technologií a roztoků Derma Boost, cílové teploty zahřívání nebo ochlazování pokožky, intenzity radiofrekvenčního (RF) a elektrického proudu a polarity iontoforézy.

Pečlivým nastavením všech těchto parametrů mohou uživatelé přístroje Apollo Duet přizpůsobit péči o pleť tak, aby vyhovovalo specifickému stavu pleti klientů, jejich osobní úrovni tolerance a definovaným terapeutickým cílům.

NĚKOLIK BEZPEČNOSTNÍCH MECHANISMŮ PRO MAXIMÁLNÍ OCHRANU POKOŽKY

 

Apollo Duet obsahuje několik bezpečnostních mechanismů, které zaručují optimální výsledky péče o pokožku s maximální ochranou pokožky:

Snímač tepla v reálném čase v ručním RF nástavci umožňuje udržovat konstantní teplotu pokožky pro dosažení nejlepších výsledků a maximální ochrany pokožky.
Automatický vypínací mechanismus zabraňuje popálení pokožky.
Systém vysílá multipolární radiofrekvenční (RF) proudy pro optimální rozptyl energie.

POHODLNÉ, ERGONOMICKÉ A SNADNO OVLADATELNÉ NÁSADCE

 

Rukojeti Apollo Duet jsou lehké a ergonomické. Přístroj Apollo Duet byl pečlivě navržen tak, aby vytvořil dokonalý zážitek z procedury pro kosmetičky i klienty.

Radiofrekvenční násadec má plochou (nikoliv kulatou) hlavu s rozšířeným uspořádáním 4 elektrod. Plochá hlavice umožňuje mnohem lepší kontakt s pokožkou, čímž zabraňuje elektrickým odpojením a nepříjemnému (někdy i škodlivému) elektrickému jiskření.

Multipolární rádiová frekvence (RF)

Multipolární radiofrekvenční funkce Apollo Duet je mimořádně účinná při péči proti stárnutí. Radiofrekvenční proudy způsobují kontrakci stávajících vláken kolagenu 1 a stimulují tvorbu nového kolagenu a elastinu, což má za následek pevnější a vypnutější pleť s lepší hydratací a menším počtem vrásek.

Radiofrekvenční rukojeť obsahuje vestavěný tepelný senzor, který umožňuje odborníkům na péči o pleť sledovat teplotu pokožky klientů v reálném čase a podle toho upravovat ošetření. To usnadňuje velmi přesnou proceduru, přesně přizpůsobenou stavu pleti klientů, a zaručuje tak optimální výsledky. Tepelný senzor je také bezpečnostním mechanismem, který zabraňuje popálení pokožky.

Hlava radiofrekvenční rukojeti Apollo Duet je plochá, nikoliv kulatá, s rozšířeným uspořádáním 4 elektrod. Plochá hlavice umožňuje mnohem lepší kontakt s pokožkou klientů, čímž zabraňuje elektrickým odpojením a nepříjemnému elektrickému jiskření. Plochá hlavice také umožňuje mnohem hladší, a tedy pohodlnější pohyb po kůži klientů.

Nově výhodný splátkový prodej pro BeautyPonte!